2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

华中学历网 > 成考题库 > 2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

浏览量:121
时间:2021-11-11

湖北成人高考辅导网带来2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(2),希望能对各考生有所帮助。 从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。 6.Regular exercise can you against hear...

  湖北成人高考辅导网带来2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(2),希望能对各考生有所帮助。

  从每小题的四个选择项中,选出最佳的一项。

  6.Regular exercise can you against heart disease.

  A. fight B. protect C. keep D. support

  7.Over a hundred people expressed their worries,but were willing to help.

  A. some B. many C. few D. little

  8.You can't do anything else until you your homework.

  A. finished B. will finish

  C. have finished D. had finished

  9.First draw a line the middle of the page. Then write a word in the space above the line.

  A. across B. over C. between D. within

  10.The managerhad Ms. Brunell the new assistant around yesterday.

  A. to show B. showed C. showing D. show

  11.Send for a doctor quickly. The man

  A. will die B. isdying C. dies D. died

  12.I enjoy listeningto Miss:White;my English teacher,I can only understand about half ofwhat she says,

  A. when B. because C. if D. though

  13.The bag is very heavy. Come and lend me a hand,?

  A. should you B. do you C. can you D. will you

  14.After working for two hours,I found impossible‘to complete the paper in time.

  A. me B. this C. that D. it

  15.It was very kind of you to clean the office,though you

  A. needn't do B. wouldn't have

  C. didn't have to D. mustn't have done

  参考答案:

  6. B 7. C 8. C 9. A 10. D 11. B 12. D 13. D 14. D 15. C

  以上是关于2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(2)的相关内容,考生如果想获取更多关于湖北成人高考学历的相关资讯,如湖北成人高考试题题库、网报方式、考试时间、报考条件、学籍查询、相关新闻等,敬请关注湖北成人高考辅导网,如果您有其他问题存有疑问的话,可以联系我们的在线咨询老师。

本文地址: http://www.kxledu.com/chengkaotiku/370101.html
上一篇:2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案
下一篇:2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

相关文章推荐