2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

华中学历网 > 成考题库 > 2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

浏览量:171
时间:2021-11-09

湖北成人高考辅导网带来2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(4),希望能对各考生有所帮助。 通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相...

  湖北成人高考辅导网带来2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(4),希望能对各考生有所帮助。

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

  It was the late spring of 1979,a hot Saturday afternoon. Hundreds of us sat 21,side by,side,in rows of wooden chairs on the maincampus lawn (校园草坪)。We 22‘ blue robes (毕业生长袍)。We listened carefully to long 23.When the ceremony (典礼)was 24_,we threw!our caps in the air,and we were officially graduated from college.

  After that,I found Morrie Schwartz,my 25 professor,and introduced him to

  my 26 …… He was a small man who took small steps, as ifa 27 wind could; at any time, 28 him up:into the cloudS! His teeth were in good shape: When he smiled it was as if you had just 29 him the funniest joke on earth.

  He told my parents how I 30 every class he taught. He told them,“You havea 31 boy here. He helped me a 10t.” Shy but 32,I looked at my feet.Before we left,I 33 Mr. Schwartz a ‘present,a briefcase with his name on the front. I didn’t want to forget him. 34 I didn‘t want him to forget me.He asked if I would keep in 35,and without hesitation (犹豫)I said,“Of course.”When he turned around,I saw tears in his eyes.

  21.A. along B. around C. beside D. together

  22.A. took B. wore C. put on D. got in

  23.A. lectures B. dialogues C. speeches D. reports

  24.A. on B. up C. over D. away

  25.A. lovely B. precious C. happy D. favorite

  26.A. parents B. elder brothe? C. girl friend D‘ friends

  27.A. strong B.north C. warm D. cold

  28.A. beat B. pull C. blow D. wipe

  29.A.made B. told C. played D. given

  30. 'A. left B. reached C. missed D. took

  31. A. special B. brave C. busy D. serious

  32. A. astonished B. pleased C. disappointed D. nervous

  33. A. handed B. sent C. delivered D. brought

  34. A. While B. But C. And D. For

  35. A. conversatior B. mind C: company D. touch

  参考答案:

  B 21. D 22. B 23. C 24. C 25. D 26. A 27. A

  28. C 29. B 30. D 31. A 32. B 33. A 34. C 35. D

  以上是关于2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案(4)的相关内容,考生如果想获取更多关于湖北成人高考学历的相关资讯,如湖北成人高考试题题库、网报方式、考试时间、报考条件、学籍查询、相关新闻等,敬请关注湖北成人高考辅导网,如果您有其他问题存有疑问的话,可以联系我们的在线咨询老师。

本文地址: http://www.kxledu.com/chengkaotiku/370089.html
上一篇:2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案
下一篇:2020年湖北成人高考高起点《英语》模拟题及答案

相关文章推荐