湖北成人高考高起点英语真题及答案二

华中学历网 > 成考题库 > 湖北成人高考高起点英语真题及答案二

湖北成人高考高起点英语真题及答案二

浏览量:91
时间:2021-10-21

现在越来越多的小伙伴意识到英语的重要性,于是有不少成考考生在报考专业时选择了英语。那么为了帮助大家更好的复习,湖北成考网整理了相关试题,供各位考生参考。 三. 完形填...

  现在越来越多的小伙伴意识到英语的重要性,于是有不少成考考生在报考专业时选择了英语。那么为了帮助大家更好的复习,湖北成考网整理了相关试题,供各位考生参考。

  三. 完形填空(共20小题;每题1.5分,共30分)

  通读下面的短文,掌握其大意。然后,从每小题的四个选择项中选出可填入相应空白处的最佳选项。

  I once went to a town in the north of England on business.

  It was about 7:30 in the evening when I reached the hotel. The manageress, a strict old lady of about 60, showed me to my room. When I asked her what time dinner was, she said there was only one sitting at 6:30, and I had 31it.

  “Never mind, ”I said. “I’m not very 32. I’ll just have a drink in the bar(酒吧)and a sandwich. ”

  “Bar!”she 33her voice. “This is a respectable hotel, young man. If you want 34, you must go somewhere else. ”She spoke 35a glass of beer was a dangerous drug.

  I went to a bar and had some beer and sandwiches and then went to the cinema. At about 11:30 I 36. Everything was in darkness. I knocked at the door, but nothing happened. The 37sound was the church clock opposite, which suddenly struck the half-hour with such 38that it made me jump. 39a window opened upstairs. The old lady 40and asked me what was going on. I explained who I was and she let me 41after ten minutes’ wait. She was in her nightdress. She told me seriously that guests were 42to be back in the hotel by 11 o’clock.

  I went to bed but could not sleep. Every quarter of an hour the church clock struck and at midnight the whole hotel shook with the noise. Just before dawn, I finally 43.

  When I arrived at 44, everyone else had nearly 45and there was not enough coffee to go round.

  “Did you 46well, young man? ”the old lady asked.

  “47, I don’t think I could go through 48night in that room, ”I replied. “I hardly slept at all. ”

  “That’s because you were 49all night drinking! ”she said angrily, putting 50to the conversation.

  31. A. had  B. passed  C. missed  D. caught

  32. A. hungry  B. sleepy  C. tired  D. happy

  33. A. lost  B. lowered  C. dropped  D. raised

  34. A. beer  B. coffee  C. milk  D. tea

  35. A. even if  B. since  C. although  D. as if

  36. A. went to bed  B. walked to a club

  C. returned to the hotel  D. drove to a restaurant

  37. A. only  B. sharp  C. sweet  D. last

  38. A. effort  B. force  C. power  D. attraction

  39. A. Firstly  B. Wonderfully  C. Unfortunately  D. Finally

  40. A. came out  B. got up  C. looked out  D. woke up

  41. A. down  B. out  C. back  D. in

  42. A. ordered  B. expected  C. taught  D. encouraged

  43. A. fell asleep  B. went to bed  C. got up  D. gave in

  44. A. a decision  B. breakfast  C. once  D. the office

  45. A. arrived  B. done  C. finished  D. started

  46. A. play  B. sleep  C. eat  D. do

  47. A. First of all  B. Never mind  C. To tell you the truth  D. As a result

  48. A. one  B. another  C. such  D. any

  49. A. away  B. here  C. down  D. up

  50. A. an end  B. a saying  C. a joke  D. a pause

  参考答案:

  31. C 32. A 33. D 34. A 35. D 36. C

  37. A 38. B 39. D 40. C 41. D 42. B

  43. A 44. B 45. C 46. B 47. C 48. B

  49. D 50. A

  以上是关于湖北成人高考高起点英语真题及答案二的内容,考生如果想获取更多关于湖北成人高考学历的相关资讯,如湖北成人高考复习资料、成考答疑、网报方式、考试时间、报考条件、学籍查询、相关新闻等,敬请关注湖北成人高考辅导网,如果您有其他问题存有疑问的话,可以联系我们的在线咨询老师。

本文地址: http://www.kxledu.com/chengkaotiku/370011.html
上一篇:湖北成人高考高起点英语真题及答案三
下一篇:湖北成人高考高起点英语真题及答案一

相关文章推荐